8tallet

8an


Skulle gärna ha takterassen, med den utsikten, särskilt när det blåser så ljumma vindar som den dagen vi var där. Men lägenheten, nej.

Gult

gult


I våras letade jag efter just den färgen utan att hitta den. Nu finns den överallt.

Fniss

Har ni tänkt på hur ofta det förekommer ögonkakaoaffisher i inredningsreportage?
clipper

Trevligt att det godaste téet också är ekologiskt och har snyggast förpackning. Tre av tre liksom.
zoo

B och S åkte hit men jag fick stanna hemma. Tydligen fanns det vombater.vombaten

Pinterest

pinterest


I väntan på mer tid att vara kreativ på riktigt har jag skaffat ett konto på Pinterest och börjat pinna bilder och inspiration.

??

velografi

Är det någon som kan förklara cyklarnas sandskuggor??

väskan

vaska
Om någon liksom jag letat efter den perfekta handväskan i flera år så är den här från Royal Republiq bra nära i alla fall. I ekologiskt garvat skinn och inköpt på Uma Bazaar. Jag har haft den i ett halvår och fodret är som nytt medan skinnet bara blir snyggare. Ibland oljar jag in den med olivolja med lite citron i. Billigt var den inte men nu tänker jag slita på den i 10 år allra minst.

Minns ni väskdebatten?

Nina Björks inlägg är fortfarande läsvärt.

I Rörsjöparken

plaskdamm

När semestern tog slut kom solen. Då får det bli plaskdammen efter jobbet. B är lika glad, hans nya fixa idé är att han inte vågar bada i havet. Hoppas han glömt den till nästa sommar.

En älskling

astonframaston2
aston4
aston3

Den här boken tycker jag så mycket om att jag blir alldeles tårögd bara av att försöka skriva om den. Så fin är den! Astons stenar av Lotta Geffenblad.

Och stenen gick B ner och letade upp på gården och bar de fyra trapporna upp till vår lägenhet, badade och bäddade ner och sen dess bor den hos oss.